slogan
stripe

Verhalen


 
foto 1058 met Tijl & de Cloud Making Machines
Het idee van Tijl is eigenlijk heel eenvoudig. Vertrek vroeg. Laat je slepen of gebruik de turbo om naar het ideale startpunt te vliegen zodat je gebruik kan maken van de eerste thermiek. Vlieg ongeve..
Lees meer
 
foto XL, onze DuoDiscus XLT
Op vrijdag 16 maart was het dan zo ver. Albatros mocht hun spiksplinternieuwe DuoDiscus XLT afhalen bij Schempp-Hirth. Een nieuwe mijlpaal in de geschiendenis van onze club.     ..
Lees meer
 
foto Albatrossers in de kijker: Francis Berx
Onder de vleugel bij de vliegende reporter van de liga: Francis Berx   Net na het afsluiten van seizoen 2011 spreek ik af met Francis Berx in het clubhuis van Albatros. Er heerst een gezellig..
Lees meer
 
foto Albatrossers in de kijker: Ken Evens
Onder de vleugel bij de vliegende reporter van de liga: Ken Evens   Dit moet zowat mijn vijftiende interview zijn voor ons Ligablad. Al die vorige waren meestal bij mensen die ik goed of wat ..
Lees meer
 
foto De Kleine Piloot
Zondag 6 juni 2010 was een memorabele dag! Er was namelijk een kleine piloot die voor het eerst mocht proeven van hoe het voelt om met je hoofd in de wolkjes te zitten. Niek, de kleine piloot, Pete..
Lees meer
 
foto Het traktorverhaal
  Deze vlucht vond plaats op de laatste wedstrijddag van de Kempen Cup te Weelde, nl 24/05/2009.      De voorspellingen waren niet al te bijster, daardoor werd de start van 12...
Lees meer
Archief

 

Activiteiten
Lieractiviteit lange baan
Geen activiteit
Vliegveldstraat nu open
Fotogalerij fotogallerij
Quote

" Worry retards reaction and makes clear-cut decisions impossible."

Amelia Earhart