slogan
stripe

Nieuws


 
foto Eindklassement Belgisch Kampioenschap Zweefvliegen 2023 (OBGN)
Het Belgisch Kampioenschap Zweefvliegen (Open Belgian Gliding Nationals) 2023 is ten einde. De deelnemers hebben de pannen van het dak gevlogen en na 7 wedstrijddagen zijn de eindwinnaars bekend. &..
Lees meer
 
foto Volg live het Belgisch Kampioenschap Zweefvliegen 2023 (OBGN)
Van 27 mei 2023 tot 4 juni 2023 gaat het Belgisch Kampioenschap zweefvliegen door op het oudste vliegveld van Belgiƫ, Kiewit - Hasselt. Een unieke belevenis want het is 29 jaar geleden dat het BK nog..
Lees meer
 
foto OBGN 2023
Van 27 mei 2023 tot 4 juni 2023 gaat het Belgisch Kampioenschap zweefvliegen door op het oudste vliegveld van Belgiƫ, Kiewit - Hasselt. Een unieke belevenis want het is 29 jaar geleden dat het BK no..
Lees meer
 
foto Pilot for a Week 2023
Ook dit jaar zal Pilot for a Week door gaan. Reserveer alvast 17 juli 2023 t.e.m. 23 juli 2023 in je agenda. Klik voor meer info.
Lees meer
 
foto Initiatievluchten en opleidingen terug toegestaan
Dankzij de recente wijzigingen uitgevaardigd door de DGLV (Bestuur Der Luchtvaart), zijn vanaf nu initiatievluchten en aanvang van nieuwe opleidingen terug toegestaan, hetzij onder strikte voorwaarden..
Lees meer
 
foto Kiewit Cup 2021? Wij hopen alvast wel...
Vorig jaar hebben we wegens de Corona-pandemie met spijt in het hart onze geliefde Kiewit Cup niet kunnen laten doorgaan. Hoewel de pandemie nog lang niet voorbij is houden we dit jaar de hoop erin om..
Lees meer
Archief

 

Activiteiten
Lieractiviteit lange baan
Geen activiteit
Vliegveldstraat nu open
Fotogalerij fotogallerij
Quote

" The air is the only place free from prejudices."

Bessie Coleman