slogan
stripe

Nieuws


 
foto Lars is solo
Lars Mertens heeft op 16 juni 2018 zijn eerste solo gevlogen. De eerste solo gebeurde met een Twin Astir II. Albatros Zweefvliegclub wenst hem een dikke proficiat en nog vele veilige vlieguren!
Lees meer
 
foto TMG rating en FI
De laatste weken legden enkele Albatrossers een examen af voor een uitbereiding  op hun licentie. Zo behaalden Danny, Christophe en Ben hun TMG (Touring Motor Glider) rating. Dit brengt het tota..
Lees meer
 
foto Kiewit Cup 2018 kick-off
Dit weekend houden we onze 41ste editie van de Kiewit Cup, onze traditionele zweefvliegwedstrijd, die tevens ook deel uitmaakt van de Beker van Vlaanderen. Het belooft weer een leuke en uitdagende we..
Lees meer
 
foto Cedric is solo
Cedric Van den Wijngaert heeft op 5 mei 2018 zijn eerste solo gevlogen. De eerste solo gebeurde met een Twin Astir II. Albatros Zweefvliegclub wenst hem een dikke proficiat en nog vele veilige vliegur..
Lees meer
 
foto Seizoen 2018 goed begonnen!
 Zweefseizoen 2018 is reeds goed begonnen. Gelost op Jeans Astir: Thomas, Michiel, Rudi, Willy, Pavel & Edu. Gelost op LS4: Filip Proficiat & many happy landings!
Lees meer
 
foto Resultaten Kiewit Cup 2017
De 40ste editie van de Kiewit Cup is weer een feit. En wat voor een editie... Na een aantal jaren minder goed weer te hebben gehad, hebben we nu weer de drie volle dagen kunnen vliegen. Met een iets ..
Lees meer
Archief

 

Fotogalerij fotogallerij
Quote

" Real pilots don't use engines!"

Real gliderpilot