slogan
stripe

Nieuws


 
foto Resultaten Kiewit Cup 2017
De 40ste editie van de Kiewit Cup is weer een feit. En wat voor een editie... Na een aantal jaren minder goed weer te hebben gehad, hebben we nu weer de drie volle dagen kunnen vliegen. Met een iets ..
Lees meer
 
foto Kiewit Cup 2017 komt eraan...
Nog enkele dagen en dan organiseren we weer onze jaarlijkse wedstrijd: Kiewit Cup, een 3-daagse zweefvliegwedstrijd. Met zijn 40ste (feest)editie belooft het weer een spectaculair gebeuren te worden...
Lees meer
 
foto Inschrijvingen P4D en P4W online
De inschrijvingen voor "Pilot for a Day" en "Pilot for a Week" zijn geopend. Pilot for a Day Voor Pilot for a Day voorzien we dit jaar 4 zaterdagen: 2 in april en 2 in september...
Lees meer
 
foto Flying for Life: de opbrenst
Ondanks het weer dat ons parten heeft gespeeld hebben we toch een warme opkomst gehad tijdens onze Flying for Life voor De Warmste Week. Dankzij jullie hebben we zo meer dan 700 euro voor het Belgian ..
Lees meer
 
foto Flying for Life: actie verlengd!
De actie Flying for Life voor De Warmste Week wordt verlengd! Deelnemers kopen in de vorm van een cadeaubon, een vlucht met een motor- of zweefvliegtuig aan voor 75 euro. De opbrengst gaat naar het B..
Lees meer
 
foto Flying for Life
Ook Albatros Zweefvliegclub en Aero-Kiewit doen mee met De Warmste Week. We organiseren Flying for Life en de opbrengst gaat naar het Belgian Handflight Fund. Meer informatie via het Facebook-event: ..
Lees meer
Archief

 

Fotogalerij fotogallerij
Quote

" Think positive, Flaps negative."

Wedstrijd piloot