slogan
stripe
Eens proeven...?

Twijfel je nog om lid te worden?

Voor de mensen die interesse hebben om te leren vliegen maar nog niet zeker zijn, bieden we naast de ‘initiatievlucht’ ook de kans om eens te proeven van het clubleven op Albatros.

Wil je eens een echte zweefvlieg-dag meemaken? Dat kan!

Voor 50 euro* bieden we je een “pilot-for-a-day” op maat aan.

Je vervoegt ons ’s morgens om 9u30 bij de algemene briefing waar je samen met de andere (student)piloten te weten komt wat de aandachtspunten zijn en hoe de dag ingedeeld wordt. Nadien zet je samen de toestellen buiten en worden deze klaargemaakt. Een ervaren instructeur geeft je de nodige uitleg alsook beantwoord hij de eventuele vragen die je zou hebben. Dan is het tijd voor het echte werk, op de startplaats kom je te weten hoe we mekaar helpen met tippopen, kabellopen, ... En ook het vliegen ontbreekt niet, de ervaren instructeur gaat met jou een dubbelvlucht doen met een van onze Twin II lestoestellen achter de sleper tot 600m waarbij je zelf ook kan ervaren hoe je een zweefvliegtuig bestuurd.

Heb je er hierna nog niet genoeg van ben je uiteraard vrij om samen met ons de vliegdag verder af te werken.

Lijkt één vlucht wat weinig?

Dan hebben we voor jou een pakket van 8 lierstarts en 2 sleepstarts voor 175 euro* welke binnen een termijn van 4 weken** dienen gevlogen te worden.

Ook hier zal je gewoon deelnemen aan de clubactiviteiten van het meevolgen van de briefing om 9u30 tot buitenzetten en helpen op de startplaats. De vluchten zullen steeds samen met een ervaren instructeur uitgevoerd worden op een van onze 3 Twin II lestoestellen.

Prijzen zijn promotarieven en slechts eenmalig per persoon zijn, deze zijn indicatief en kunnen door het jaar gewijzigd worden.
** Dit omwille van de duur van de ligverzekering, te vliegen tijdens weekend/feestdagen of aangekondigde door-de-weekse vliegdagen.
*** De duur van de vlucht en of de vliegdag doorgaat hangt af van de weersomstandigheden.

Meer informatie en inschrijven via secretariaat@zweefvliegen-hasselt.be

 

Activiteit
Lieractiviteit lange baan
Geen activiteit
Vliegveldstraat open
Upcoming Events
Fotogalerij fotogallerij
Quote

" In a world full of people, only some want to fly. Isn't that crazy?"

Seal