slogan
stripe
Kiewit Cup 2019

Beste Zweefvlieger,

Onze jaarlijkse wedstrijd de Kiewit Cup 2019, die ook meetelt voor de BVV, is aan zijn 40ste editie toe en zal traditiegetrouw doorgaan op het pinksterweekend, 8, 9 en 10 juni 2019 in de Club, Sport, Sport- en Open XPDR klasse.

Na het succes van de voorbije jaren, belooft het ook dit jaar weer een toffe en gemoedelijke maar competitieve wedstrijd te worden zoals iedereen dat van ons gewoon is.

Wacht dus niet langer en schrijf je snel in door op de affiche te klikken.

Praktisch:

   * Inschrijvingsgeld: €75.00
   * Startprijs: €35.00 per sleepstart / €15.00 voor zelfstarters
   * Camping en elektriciteit: gratis
   * Je kan bij ons terecht vanaf vrijdag 7 juni 2019
   * Bij annulatie van de wedstrijd wordt er €15.00 teruggestort

Het bedrag dient overgemaakt te worden op rekening 001-3143341-35 (IBAN: BE57 0013 1433 4135 BIC: GEBABEBB) van Albatros Zweefvliegclub met vermelding van het wedstrijdnummer en dit ten laatste 10 dagen voor de aanvang van de wedstrijd.

 

Beker Van Vlaanderen


bvvlogo

Met de Beker van Vlaanderen/Flanders Soaring Cup [BVV/FSC] wordt het wedstrijdvliegen in Vlaanderen gepromoot. De 3 regionale wedstrijden, Kempen Cup, Kiewit Cup en Keiheuvel Cup hebben de internationale wedstrijd BVV/FSC opgericht in samenwerking met de Liga van Vlaamse Zweefvliegclubs (LVZC).

Het concept is eenvoudig, de deelnemers verdienen hun punten op de 3 inrichtende wedstrijden en hiermee wordt een nieuw klassement opgesteld. Elke wedstrijd behoudt zijn eigen uniek karakter, hiervoor is er een uniforme klasse-indeling overeengekomen, rekening houdend met de transponderinvoering. Klassen: Sport XPDR / Open XPDR / Friendly.

Nieuw vanaf dit jaar is dat de vroegere Club en Sport klasses nu gecombineerd worden in éé nieuwe klasse: Friendly.

Meer details vindt u in het reglement op de website van de BVV/FSC.

Centrale inschrijvingen:

Inschrijvingen voor de Kempen Cup, Kiewit Cup en Keiheuvel Cup gebeuren centraal via de website van de Beker van Vlaanderen. Bij het inschrijven kan je kiezen voor al dan niet deelname aan de Beker van Vlaanderen. Klik op de poster bovenaan de pagina en u komt rechtstreeks op de inschrijvingspagina.

 

 

Fotogalerij fotogallerij
Quote

" Flying may not be all plain sailing, but the fun of it is worth the price."

Amelia Earhart